Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Репортерът на телевизия 7/8 Станислав Балабанов започна предаването Студио

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Репортерът на телевизия 7/8 Станислав Балабанов започна предаването Студио
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: За смъртта на Людмил сме виновни всички ние, че допуснахме да живеем в тази порочна система

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Репортерът на телевизия 7/8 Станислав Балабанов стартира предаването " Студио Хъ " със мощно послание към всички българи във връзка нелепата гибел на 16-годишно момче в столицата:

" 16-годишният Людмил е погубен поради следващата неточност. Защо е мъртъв Людмил?! Заради случайността, поради неприятния шанс - не. Людмил е мъртъв поради безхаберието ни. Защото за жалост при нас всяко знамение е за три дни. Кой е отговорен? Кой е в положение да понесе тази отговорност. Никой. Нито страната, нито политиците, нито кмета, нито институциите, нито специалистите, нито търговецът - по неофициална информация общински консултант от ГЕРБ, чийто павилион е захранен от този разкрит кабел. 

Случилото се с Людмил обаче можеше да се случи на всеки един от нас. Защото сами допуснахме да живеем в тази порочна система, която продължава да краде животи. 2001 година - дискотека Индиго. Загинаха 7 деца. Помните ли ги? 2004 година - 12 български деца от Свищов починаха в река Лим. Помните ли ги?

2012 година - Бойко Борисов накара Цветан Цветанов да нахрани с пържолки кучето, разкрило тялото на убитата тогава Мирослава. На 17 години. Помните ли я? 

2020-та година - Милен Цветков, погубен от наркоман. Помните ли го?!

Само една дребна част от безбройните образци, които не престават да се случват, с цел да изпитват съвестта ни. А до момента в който погребват Людмил, всеки, който съответно е отговорен, изправен пред гузната си съвест, вечер, преди да заспи, ще се опита да се свърже със своя човек там някъде по институциите, на виновен пост, да замаже работата. Да го измъкне.

Убеден съм, че всеки един от нас обича безпределно родината си. Но всички ние сме отговорни и виновни, че допуснахме да живеем в такава страна. "  
 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР